28.12.12 - Bàscara - Sta.Llogaia d'Àlguema - Bàscara (32Km)

Caminants: Marta, Tito, Kukotx i Xevi

Últim entrenament de l'any! Com ja és costum hem tornat a enganxar un dia excel·lent per sortir a caminar. Amb els 10 minuts de retard de rigor ens hem presentat al pavelló de Bàscara on ens esperava en Kukotx. 

Hem començat seguint la ruta prevista que s'havia baixat en Kukotx que era de 34km. Teníem previst fer l'anada i la tornada per la mateixa pista, que era un tram del camí de St.Jaume, però hem tingut problemes amb el track. Just després de sortir de Bàscara hem hagut de canviar els plans perquè no hem pogut travessar el riu. A partir d'aquí ens hem deixat portar per una mica per la intuïció fins a arribar a Pontós. Per culpa d'aquests contratemps no hem acabat d'arribar a Figueres com teníem previst i hem decidit girar cua a Sta. Llogaia d'Àlguema, on un porc sanglar mort al costat del camí ens ha fomut un espant monumental!

A la tornada, parada, dinar i cafè a Borrassà. Ah! Per cert, a mig dinar, presentació oficial de la primera butllofa oficial dels 100s'Ungles, a càrrec d'en Kukotx. Els 12Km que ens quedaven fins a Bàscara els hem fet de tirada, passant pel costat de la via de l'AVE on hem vist que continuen fent proves. Als últims kilòmetres, símptomes lleus de desgast, i el qui no té un ou té una castanya! La butllofa d'en Kukotx acaba trencant aigües i ens adonem que això del Trailwalker serà bufar i fer butllofes! Al final, 32Km. L'any 2013, més.