20.01.13 - Olot - Fontpobre - Fageda - Olot (40Km)


Caminants: Marta, Albert S, Xevi

Comencem malament dia! Cel tapat, rar i ennegri... No sabem si confiar en l'home del temps que havia predit clarianes a partir de mig matí. Tot i que amb un xic de retard, decidim sortir i fer la ruta prevista.

A les 08:30 sortim del barri de Benavent, anem a buscar la via del carrilet i enfilem cap a Les Preses i St.Esteve d'en Bas. Seguint les instruccions de la ruta del wikiloc, ens desviem del carrilet a la sortida de St. Esteve cap a St.Iscle de Colltort. El cel es va aclarint, aquest cop l'han clavat! Portem 20Km, i en Sararols i la Marta es posen un compeed "preventiu". Amb uns quants esbufecs pugem les rampes que porten al Volcà Can Tià. Ja hem pujat un desnivell de 500m, el paissatge fantàstic i la zona molt recomanable.



Continuem vorejant el volcà Sta. Margarida i el Torrent, passem per la cooperativa la Fageda i ens endinsem a la Fageda d'en Jordà. Tenim gana, són les 14h. Dinem d'entrepà, amb patates, olives, una mica de grana i galetes Príncipe que porta en Sararols. En Xevi es posa un compeed i continuem travessant la Fageda, i fem una mica més de volta que la indicada per la ruta fins arribar al punt de sortida.

En arribar... estirem bé, estem carregats i cansats. És normal, hem fet 40,8km. Agafem el cotxe, anem a fer el cafè a l'Europa i parlem de la propera sortida del següent cap de setmana: les 24 hores del Club Excursionista Olot. Ens anirà bé per "provar-nos" de nit!