02.02.13 - Besalú - Can Jou - St.Jaume - Besalú (33Km)

Caminants: Tito i Xevi

Matí humit amb cel bastant aclarit; aquesta nit ha plogut. Amb 21 minuts de retard sobre l'horari previst sortim de Besalú.

Tavessem el pont i caminem en direcció St.Fruitós. Poc després se'ns apareix un company de ruta inesperat, un gos que en un primer moment ens espanta però de seguida veiem que és un cadell. Només té ganes de jugar! Ens segueix un tros ensumant-nos els peus i corrent bojament amunt i avall. Decidim no fer-li cas perquè deixi de seguir-nos. No hi ha manera, segueix la ruta amb nosaltres.


Portem 19Km i una mica abans de St.Jaume fem la primera i única parada; 10 minuts per menjar un xic de grana i alguna fruita. En Xevi es canvia els mitjons, a el Titot no li cal, porta uns mitjons d'Aresta que li van d'allò més bé. Seguim tots tres cap a St.Jaume, entrem travessant el Fluvià, passem per la plaça i el cadell se'ns despista! L'olor a pollastre rostit d'una de les parades que hi ha a la plaça fa que perdi el nord! Després de 12Km... el perdem de vista. Sabrà tornar d'on ha vingut? Ens fa patir... Deixem St.Jaume vorejant el riu i comença a ennuvolar-se; cauen gotes pràcticament imperceptibles... Mentre acabem la ruta decidim dinar junts. Arribem a Besalú.

Havent estirat poc o gens ens preparem una mica de pasta, pernil, brandada i algunes croquetes... Ah! I una bona cervesa 100s'Ungles com a premi a les més de 5h de sortida!