12.04.13 - Joanetes - Puigsacalm - Joanetes (13Km)


Caminants: Tito, Xevi, Pont, Gemma

Coscients que a una setmana de la Trailwalker no es recomana fer esforços excessius decidim fer una sortida al Puigsacalm amb en Pont i la Gemma. Després d'una setmana amb el temps inestable, el dia és radiant i s'ha d'aprofitar.

Sortim de Joanetes a les 09:00h i enfilem muntanya amunt seguint el ritme d'en Pont. El sol pica i de seguida entrem en calor. A mig camí del Puigmal fem una parada llarga, ens estarrassem i la fem petar una bona estona parlant i reflexionant al voltant de la mort i els testaments sentimentals. Per pensar-hi... Després de la parada, pugem per la canal dels ganxos vells, arribem a Santa Magdalena, i voregem pel pas dels Burros fins arribar a dalt del Puigmal. Un cop a dalt, força vent, aire frescot, visibilitat òptima i paisatge impagable. Ens abriguem un xic i dinem d'entrepà i fruita.


Tips ens fem la foto protocolària i decidim baixar. Desfem el camí en el primer tram i ens atrevim a baixar per una altra canal, la canal dels ganxos nous amb alguns trams una mica exposats que requereix no tenir por de les altures... Tot i no que cap dels quatre mai havia fet aquest tram, finalment tot va bé i acabem enllaçant amb la ruta prevista. Baixem força ràpid com els bons i arribem al cotxe cap a les 15h. Com que anem bé de temps decidim anar a la Cooperativa Verntallat a prendre alguna cosa abans d'arribar a casa.

Un dia rOdÓ!