23.03.13 - St. Feliu de Guíxols- Girona . Ruta del Carrilet (41.5 Km)

Caminants: Cristina, Edu, Kukotx
Ahir vam decidir fer el tram Girona- St. Feliu de Guíxols per la ruta del carrilet, el tram que ens quedava pendent. Per motius logístics vam decidir començar a St. Feliu i acabar a Girona, en sentit contrari del dia de la prova.
Són les 8hrs. de matí recullim l'Edu a Girona (un company que decideix fer l'últim entrenament  amb nosaltres abans de les 24 hores de resistència del Cap de Creus) i anem cap a St. Feliu amb cotxe on iniciarem el nostre entrenament. A les 8:30 arribem al punt de sortida (Km-0) ens equipem, em poso vaselina els peus i a les 8.45 iniciem l'entrenament. Avui no fa fred i està molt ennuvolat però de moment no plou ( ni ho farà durant tot el camí ). Al cap de 8 Km. arribem a Sta. Cristina d'Aro on decidim fer parada per fer el cafè i desabrigar-nos una mica ja que hem començat agafar calor. Continuem caminant , passem per Llagostera i anem direcció Cassà de la Selva on ens trobem amb unes rectes infinites (sort que el dia de la prova i passarem de nit i no les veurem, que amb 80km. a les cames podrien ser bastant desmotivadores). Portem 27 Km. fem parada a Cassà  per dinar, canviar de mitjons i fer un bon cafetó. Surt el sol ens posem de màniga curta i continuem, ja no pararem més fins arribar a Girona. Arribem a Girona a les 16.30Hrs. amb molt bones sensacions, hem fet 41.50km., ràpids, i sense cap problema físic ni de butllofes.
Anem a casa de l'Edu agafem el seu cotxe i tornem anar cap a St. Feliu a buscar el meu, abans de despedir-nos celebrem que tot ha anat molt bé amb una bona cervesa.
Edu, molta sort a la cursa de 24hrs. de resistència del Cap de Creus!!